Studenten

Veelgestelde Vragen Studenten

Nee, je bent niet in dienst van Student in Opdracht. Student in Opdracht is slechts een bemiddelaar die studenten en bedrijven samenbrengt. Wel kunnen we als de opdrachtgever dat wil optreden als coach maar we zijn geen werkgever.
Nee, je krijgt niet betaald door Student in Opdracht. Afspraken over betalingen worden door de opdrachtgever met jou gemaakt. Student in Opdracht speelt hier geen partij bij.
Student in Opdracht gebruikt jouw persoonsgegevens om met jou in contact komen. Daarnaast zullen we alleen jouw persoonsgegevens doorgeven aan een opdrachtgever als jij hebt aangegeven de opdracht te willen doen en de opdrachtgever met jou in contact wil komen. Jouw persoonsgegevens zijn niet zichtbaar voor websitebezoekers en worden niet doorverkocht aan derden.
Om je in te kunnen schrijven bij Student in Opdracht moet je een opleiding volgen aan de Hogeschool van Amsterdam binnen het domein Digitale Media en Creatieve Industrie. Student in Opdracht vraagt jou dan ook om je in te schrijven met een hva-mailadres zodat wij jou inschrijving kunnen valideren.
Student in Opdracht rekent geen kosten voor studenten. Alles is voor jou dus gratis.
Nee, als jij hebt aangegeven een opdracht te willen doen dan betekent dat niet meteen dat je ook de opdracht hebt. Meerdere studenten kunnen zich aanmelden voor de opdracht. Als de aanmeldingsperiode voorbij is dan kijkt Student in Opdracht wie het meest geschikt zijn voor de opdracht. De opdrachtgever bepaalt uiteindelijk wie de opdracht krijgt.
Ja, dat kan. Houd er wel rekening mee dat je waarschijnlijk niet de tijd hebt om meerdere opdrachten tegelijkertijd uit te voeren in verband met jouw studie. Word je voor meerdere opdrachten gevraagd maar kom je in tijdnood, laat dat dan ruim voor aanvang van de opdracht weten zodat wij op zoek kunnen gaan naar een andere student.