Bedrijven

Veelgestelde Vragen Bedrijven

Ja, u bent als opdrachtgever ook de werkgever van de student. Dat betekent dat u de student betaalt en voldoet aan alle andere verplichtingen die een werkgever heeft. Student in Opdracht is slechts bemiddelaar en brengt u samen met een student.
Sommige studenten op onze website zijn ZZP’er en andere studenten niet. U kunt bij ons uw voorkeur aangegeven.
Op onze website kunt u een contactformulier invullen. Hier vult u onder andere in om wat voor een opdracht het gaat. Wij zullen naar aanleiding van uw aanvraag contact met u opnemen en u een offerte sturen.
Dat is afhankelijk van wat u wilt. Wij kunnen voor u een selectie maken van de meest geschikte kandidaten. U kunt zelf aangeven hoe groot deze selectie moet zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Vervolgens kunt u zelf beslissen of u de selectie wilt uitnodigen voor een gesprek of u kunt online een student selecteren. Daarnaast is er ook de optie dat wij direct één student voor u selecteren. Uiteraard kunt u ook alle aanmeldingen bekijken. U vult dus voor u zelf in hoe de procedure eruit komt te zien.
Als u een geschikte student heeft gevonden dan stellen wij de student in kwestie op de hoogte. Vervolgens ontvangt u van ons de contactgegevens van de student die u gekozen heeft en kunt u de uitvoering in gang zetten. Student in Opdracht speelt vanaf dat moment geen partij meer. Als u wilt kunnen we wel fungeren als coach. Gedurende de opdracht zullen wij dan de student volgen en de voortgang in de gaten houden. Dit is een optionele dienst die wij bieden.
Nee, uw contactgegevens zijn niet zichtbaar voor de studenten en andere bezoekers van de website. Wij gebruiken uw contactgegevens alleen om met u in contact te komen.