Services

Services

Student in Opdracht is een tussenpersoon en brengt opdrachtgevers en studenten samen. Bedrijven kunnen op Student in Opdracht opdrachten plaatsen. Studenten kunnen zich aanmelden voor deze opdrachten. Student in Opdracht maakt een selectie van de meest geschikte studenten en de opdrachtgever kiest uiteindelijk één student. Dan kan deze student gaan vlammen.

Op deze manier kunnen studenten ervaring opdoen, aan hun cv werken, hun netwerk vergroten en geld verdienen. De bedrijven zijn maatschappelijk verantwoord bezig en kunnen een frisse wind door hun bedrijf laten waaien. Onze diensten zijn voor studenten helemaal kosteloos. Bedrijven kunnen vrijblijvend een offerte aanvragen. Zie hieronder een overzicht van onze services.

Voor bedrijven bieden wij de volgende services:

  • Student in Opdracht plaatst uw opdracht op onze website. Wij maken een mooie pagina aan waarop uw opdracht komt te staan, daarbij plaatsen wij ook informatie over uw bedrijf.
  • Student in Opdracht maakt een selectie uit de aanmeldingen van de meest geschikte studenten voor uw opdracht. U kunt zelf aangegeven hoe groot deze selectie moet zijn. Ook kunnen wij direct één student voor uw selecteren.
  • Wilt u goed zichtbaar zijn op de website? Dan kunt u advertentieruimte inkopen tegen aantrekkelijke prijzen zodat u goed zichtbaar bent. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor studenten bieden wij de volgende services:

  • Te gekke opdrachten. Op onze website kun je vette opdrachten vinden die jouw cv een boost geven.
  • Een persoonlijke pagina, op onze website kun je een persoonlijke pagina aanmaken. Op deze pagina kun je jezelf verkopen.