Over ons

Hogeschool van Amsterdam

Welkom bij Student in Opdracht!

Wij zijn Student in Opdracht, wij zijn de link tussen bedrijven en studenten. Op onze website kunnen bedrijven studiegerelateerde opdrachten plaatsen die vervolgens door studenten kunnen worden uitgevoerd. Op deze manier doet de student studiegerelateerde werkervaring op, werkt de student aan zijn of haar netwerk en cv en kan de student bovendien geld verdienen. Het bedrijf krijgt een talentvolle student met een frisse blik ervoor terug en is maatschappelijk verantwoord bezig. Kortom alleen maar winnaars.

Student in Opdracht heeft gemerkt dat het vandaag de dag steeds belangrijker is om veel werkervaring te hebben. Op deze manier ben je interessanter voor de arbeidsmarkt. Vele bedrijven vragen om een minimale werkervaring. Pas afgestudeerden hebben deze werkervaring niet. Student in Opdracht wil ervoor zorgen dat studenten al tijdens hun studie relevante werkervaring op doen zodat zij als zij klaar zijn met hun studie beter voorbereid de arbeidsmarkt betreden.

Wij geloven erin dat studenten een frisse blik hebben en een bedrijf veel extra’s kunnen bieden. Studenten zijn nog creatief en onbeschreven en worden nog niet geleid door de kaders van het bedrijfsleven.

Via onze website kunnen bedrijven opdrachten plaatsen voor de studenten, het doel van het website is dan ook de bedrijven en de studenten kortstondige relaties met elkaar aangaan. Zo kan de student echt goed zijn of haar horizon verbreden.

Student in Opdracht is een startup met ambities. Wij geloven sterk in ons doel en zijn ervan overtuigd dat zowel de studenten als de bedrijven beter worden van ons concept. Wij zijn een jong en enthousiast team. Wij willen het beste uit ons zelf halen maar ook vooral het beste uit anderen. Met onze creativiteit en optimisme gaan we geen uitdaging uit de weg. Ben jij onze volgende uitdaging?