Hoe het werkt

Hoe Het Werkt

student-cmd

Voor Studenten

Kies een opdracht

Zoek een opdracht die bij jouw skills past. Kijk daarbij goed naar de tijdsduur van de opdracht en de startdatum, zodat je zeker weet dat deze opdracht in jouw schema past.

Solliciteer via e-mail

Heb je jouw droom opdracht gevonden? Stuur dan een mailtje naar info@studentinopdracht.nl. Wij ontvangen graag van jou jouw naam, studie, waar je goed in bent (jouw skills) en jouw portfolio waarin je ons en de opdrachtgever je kwaliteiten laat zien. Vervolgens maken wij een selectie uit het aantal geïnteresseerden door te kijken wie geschikt zijn voor de opdracht. Behoor jij tot de selectie, dan sturen wij jouw aanmelding door naar de opdrachtgever. De opdrachtgever bepaalt uiteindelijk welke student de opdracht gaat uitvoeren.

Aan de slag!

Als je bent gekozen door de opdrachtgever dan kan je echt aan de slag. Je ontvangt van ons een mail als je definitief gekozen bent. Wij sturen dan jouw contactgegevens door naar de opdrachtgever. De opdrachtgever zal met jou contact opnemen en dan kan jouw opdracht beginnen.

Voor Bedrijven

Neem contact op

Wilt u een opdracht op onze website plaatsen, stuur ons dan een mail met de briefing. Wat wij graag in de briefing teruglezen zijn: de periode van de opdracht (hoelang gaat het duren), vergoeding voor de student, beschrijving van de opdracht, eisen voor de student etc.

Plaats een advertentie

Als wij de mail hebben ontvangen met de briefing, controleren wij eerst of alles wel goed vermeld staat. Als de briefing volledig ingevuld is, wordt het op onze website geplaatst en gepromoot op onze Facebookpagina.

Kom in contact met een student

Studenten kunnen het ons laten weten als zij geïnteresseerd zijn in een opdracht. Wij maken dan een selectie met de geschikte studenten die wij naar u sturen. De opdrachtgever kan er dan zelf voor kiezen om één student gelijk uit de selectie te kiezen, of dat er eerst een sollicitatieronde komt van de geselecteerde studenten.
Als een student definitief uitgekozen wordt voor een opdracht, ontvangt de opdrachtgever de contactgegevens van de student.
bedrijf-cmd